Избор на категория
Вашата количка

Висока капачка M20 / H70 мм

Висока капачка M20 / H70 мм
Висока капачка M20 / H70 мм
Висока капачка M20 / H70 мм
Висока капачка M20 / H70 мм
Висока капачка M20 / H70 мм
Висока капачка M20 / H70 мм
Висока капачка M20 / H70 мм
Висока капачка M20 / H70 мм

0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.

  Възможни варианти

  ✅ Големи складови наличности ✅ Сигурно пазаруване - поръчайте с доверие ✅ Плащане с наложен платеж или банков превод ✅ 14 дни право на връщане

  Свойства:  Капачка устойчива на ултравиолетовите лъчи.Приложение:-Ефективна и дълготрайна защита срещу неблагоприятни атмосферни условия.-Монтиране на шумозащитни екрани, защитни бариери, осветителни лампи.

  * Продукт в процес на подготовка: MS M36 H110 и MS M22 H70.

  Продуктът има място за шайба.

  Удължена капачка за болт и гайка от полиетилен LDPE, стандартно в черно, сиво и бяло. Може да се изработи по поръчка в други цветове. Използва се като маскировъчен елемент върху болтове и гайки. Използват се в мебелната, машиностроителната, електротехническата и строителната промишленост.

  Използваният материал е полиетилен - пластмаса с универсални възможности за приложение. Полиетиленът се характеризира с ниска степен на износване с устойчивост на въздействието на околната среда, висока стабилност, дори при ниски температури. Той е устойчив на променящите се атмосферни условия и на UV лъчение. Притежава и добри електроизолационни свойства. Полиетиленът е напълно инертен материал и поради това е напълно одобрен за контакт с храни.

  Доставяме до адрес и до офис на Еконт или Спиди. Доставка се извършва в рамките на 1 до 3 работни дни. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email или по телефон, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас.

  Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

  ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. Ограда БГ не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

  Лош Добър