Избор на категория
Вашата количка

Капачка за технологичен отвор фи 20x24 мм

Щепсели за технологични дупки ZDO 24x20
Щепсели за технологични дупки ZDO 24x20
Щепсели за технологични дупки ZDO 24x20
Щепсели за технологични дупки ZDO 24x20
Щепсели за технологични дупки ZDO 24x20
Щепсели за технологични дупки ZDO 24x20

0.30 лв.
Цена без ДДС: 0.25 лв.

  Възможни варианти

  ✅ Големи складови наличности ✅ Сигурно пазаруване - поръчайте с доверие ✅ Плащане с наложен платеж или банков превод ✅ 14 дни право на връщане
  Разгледайте още: ПродуктиКръгли тапи и капачки

  Крайни капачки за технологични отвори, стандартно изработени от полиетилен LDPE в черно, сиво или бяло. Могат да бъдат изработени и в други цветове по поръчка. Използват се за запушване на технологични отвори с кръгло сечение. Използват се в мебелния и интериорния дизайн, машиностроенето, електротехниката и строителството.

  Материалът, от който изработваме запушалките, е полиетилен - пластмаса с универсални възможности за приложение. Полиетиленът се характеризира с ниска степен на износване с устойчивост на корозия под влияние на напрежението в околната среда, висока стабилност на размерите дори при ниски температури, много добра химическа устойчивост и ниска водопоглъщаемост. Той е устойчив на променящите се атмосферни условия и на UV лъчение. Притежава и добри електроизолационни свойства. Полиетиленът е напълно физиологично инертен материал и поради това е напълно одобрен за контакт с храни.

  Стандартни цветове: черен, сив, бял. Предлагат се капаци в други цветове.

  Доставяме до адрес и до офис на Еконт или Спиди. Доставка се извършва в рамките на 1 до 3 работни дни. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email или по телефон, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас.

  Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

  ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. Ограда БГ не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

  Лош Добър