Избор на категория
Вашата количка

Тапа 25x70 мм

Щепсели за правоъгълния профил ZP 25x70
Щепсели за правоъгълния профил ZP 25x70
Щепсели за правоъгълния профил ZP 25x70
Щепсели за правоъгълния профил ZP 25x70

0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.

  Възможни варианти

  ✅ Големи складови наличности ✅ Сигурно пазаруване - поръчайте с доверие ✅ Плащане с наложен платеж или банков превод ✅ 14 дни право на връщане

  Правоъгълни капачки, изработени от шприцована пластмаса за затваряне на профили. Дюбелът се състои от външна част, която излиза извън профила, и вътрешна част, т.нар. сърцевина, която се забива в средата на профила. Матовата структура на горната част на дюбела му придава естетически издържан вид. Грапавата повърхност предотвратява надраскването на опаковката. Долната част на заготовката се състои от сърцевина и стърчащи "ламели". Когато заготовката се забива, ламелите се приспособяват към дебелината на стената на профила.

  Материалът, използван за производството на капачки, е полиетилен - пластмаса с универсални възможности за приложение. Полиетиленът се характеризира с ниска степен на износване с устойчивост на корозия под влияние на напрежението в околната среда, висока стабилност на размерите дори при ниски температури, много добра химическа устойчивост и ниска водопоглъщаемост. Той е устойчив на променящите се атмосферни условия и на ултравиолетовите лъчи. Притежава и добри електроизолационни свойства. Полиетиленът е напълно физиологично инертен материал, благодарение на което е напълно одобрен за контакт с храни.

  Крайните капачки намират широко приложение в конструкции от стоманени профили, оградни системи, някои машини и съоръжения, мебели за работилници, оборудване за детски площадки и други елементи на градинската архитектура. Те се използват в мебелната, машиностроителната, електротехническата и строителната промишленост.

  Стандартни цветове: черен, сив, бял. Предлагат се капаци в други цветове.

  Доставяме до адрес и до офис на Еконт или Спиди. Доставка се извършва в рамките на 1 до 3 работни дни. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email или по телефон, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас.

  Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

  ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. Ограда БГ не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

  Лош Добър