Избор на категория
Вашата количка

Профил за конзолна плъзгаща врата 80x80x5 / 6 метра, поцинкован

Профил за конзолна плъзгаща врата поцинкован 80x80x5 / 6 лин. м.
Профил за конзолна плъзгаща врата поцинкован 80x80x5 / 6 лин. м.
Профил за конзолна плъзгаща врата поцинкован 80x80x5 / 6 лин. м.
Профил за конзолна плъзгаща врата поцинкован 80x80x5 / 6 лин. м.

0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
  ✅ Големи складови наличности ✅ Сигурно пазаруване - поръчайте с доверие ✅ Плащане с наложен платеж или банков превод ✅ 14 дни право на връщане

  Профили за оградни метални плъзгащи се стоманени врати.  Добре подбраният профил за врата и носещите колички за врата гарантират дълга и безпроблемна работа на плъзгащата врата. При избора на метален профил  трябва да се ръководим от размера на вратата и нейното тегло. Ние предлагаме най-популярните профили за изработване на врати. Профил за врата 50x50, профил за врата 60x60, профил за врата 70x70, профил за врата 80x80 и профил за индустриална врата 120x100.

  Стоманените полузатворени профили за портали са с широк спектър на приложение. Те се използват при конструирането на плъзгащи се врати. Профилите могат да бъдат горещо поцинковани и като такива се характеризират с висока устойчивост на вредните въздействия на атмосферните условия. Поцинкованите профили са устойчиви на корозия и поради това не изискват допълнителна антикорозионна защита

  Доставяме до адрес и до офис на Еконт или Спиди. Доставка се извършва в рамките на 1 до 3 работни дни. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email или по телефон, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас.

  Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

  ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. Ограда БГ не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

  Лош Добър