Избор на категория
Вашата количка

Профил за конзолна плъзгаща врата 120x100x5 / 6 метра

Профил за конзолна плъзгаща врата 120x100x5 / 6 лин. м.
Профил за конзолна плъзгаща врата 120x100x5 / 6 лин. м.
Профил за конзолна плъзгаща врата 120x100x5 / 6 лин. м.
Профил за конзолна плъзгаща врата 120x100x5 / 6 лин. м.

0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
  ✅ Големи складови наличности ✅ Сигурно пазаруване - поръчайте с доверие ✅ Плащане с наложен платеж или банков превод ✅ 14 дни право на връщане

  Стоманен профил за индустриални тежки и големи плъзгащи се врати с дължина над 10 метра

  Когато се произвеждат индустриални врати с дължина над 6 метра, трябва да се избере стоманен профил с голяма товароносимост. Този профил е полузатворен, има канал през който  минава движеща носеща количка, и е с размери 120x100x5мм. Такива профили дават възможност за производство на врати с дължина над 10 м. 

  Предназнаение: за големи предприятия и фабрики, където са необходими големи и широки врати през които да преминават големи камиони.

  Доставяме до адрес и до офис на Еконт или Спиди. Доставка се извършва в рамките на 1 до 3 работни дни. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email или по телефон, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас.

  Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

  ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. Ограда БГ не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

  Лош Добър