Избор на категория
Вашата количка

Тапа с полукръгла висока глава фи 42.4 мм (1 1/4 " цола)

Полу -циркулярни тапи за кръгли тръби zorr 42.4 (1 1/4 )
Полу -циркулярни тапи за кръгли тръби zorr 42.4 (1 1/4 )
Полу -циркулярни тапи за кръгли тръби zorr 42.4 (1 1/4 )
Полу -циркулярни тапи за кръгли тръби zorr 42.4 (1 1/4 )

0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.

  Възможни варианти

  ✅ Големи складови наличности ✅ Сигурно пазаруване - поръчайте с доверие ✅ Плащане с наложен платеж или банков превод ✅ 14 дни право на връщане

  Полукръгли крайни капачки за кръгли тръби, изработени от полиетилен LDPE, стандартно в черно, сиво или бяло. Предлагат се капачки и в други цветове. Използват се за уплътняване на кръгли тръби (стоманени, алуминиеви, пластмасови и др.) с различни дебелини на стените. Използват се в мебелната и обзавеждащата промишленост, в машиностроенето, елтехниката и строителството. Дюбелът се състои от външна част, която излиза извън профила, и вътрешна част, т.нар. сърцевина, която се забива в средата на профила. Матовата структура на горната част на дюбела му придава естетически издържан вид. Грапавата повърхност предотвратява надраскването на опаковката. Долната част на заготовката се състои от сърцевина и стърчащи "ламели". Когато заготовката се забива, ламелите се приспособяват към дебелината на стената на профила.

  Материалът, използван за производството на капачки, е полиетилен - пластмаса с универсални възможности за приложение. Полиетиленът се характеризира с ниска степен на износване с устойчивост на корозия под влияние на напрежението в околната среда, висока стабилност на размерите дори при ниски температури, много добра химическа устойчивост и ниска водопоглъщаемост. Той е устойчив на променящите се атмосферни условия и на ултравиолетовите лъчи. Притежава и добри електроизолационни свойства. Полиетиленът е напълно физиологично инертен материал, благодарение на което е напълно одобрен за контакт с храни.

  Крайните капачки намират широко приложение в конструкции от стоманени профили, оградни системи, някои машини и съоръжения, мебели за работилници, оборудване за детски площадки и други елементи на градинската архитектура. Те се използват в мебелната, машиностроителната, електротехническата и строителната промишленост.

  Стандартни цветове: черен, сив, бял. Предлагат се капаци в други цветове.

  Доставяме до адрес и до офис на Еконт или Спиди. Доставка се извършва в рамките на 1 до 3 работни дни. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email или по телефон, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас.

  Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

  ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. Ограда БГ не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

  Лош Добър