Избор на категория
Вашата количка

Квадратна капачка 40х40 мм

NSK 40 квадратни оградни стълбове
NSK 40 квадратни оградни стълбове
NSK 40 квадратни оградни стълбове
NSK 40 квадратни оградни стълбове
NSK 40 квадратни оградни стълбове
NSK 40 квадратни оградни стълбове

0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.

  Възможни варианти

  ✅ Големи складови наличности ✅ Сигурно пазаруване - поръчайте с доверие ✅ Плащане с наложен платеж или банков превод ✅ 14 дни право на връщане

  Оградни капаци от полиетилен LDPE в стандартно черно, сиво, зелено или кафяво. Използват се като външни капачки за квадратни тръби. Използват се за квадратни оградни стълбове.

  Допълнителни свойства: - естетичен външен вид,- устойчив на замръзване,- устойчив на UV лъчи.

  Материалът, от който са изработени капачките, е полиетилен - материал с универсални възможности за приложение. Полиетиленът се характеризира с ниска степен на износване с устойчивост на корозия под въздействието на околната среда, висока стабилност на размерите дори при ниски температури, много добра химическа устойчивост и ниска водопоглъщаемост. Той е устойчив на променящите се атмосферни условия и на UV лъчение. Притежава и добри електроизолационни свойства. Полиетиленът е напълно физиологично инертен материал, благодарение на което е напълно одобрен за контакт с храни.

  Капачките намират широко приложение в конструкции от стоманени профили, оградни системи, някои машини и съоръжения, мебели за работилници, оборудване за детски площадки и други елементи на градинската архитектура. Използват се в мебелната, машиностроителната, електротехническата и строителната промишленост. Стандартни цветове: черно, сиво, бяло. Предлагат се капачки в други цветове.

  Доставяме до адрес и до офис на Еконт или Спиди. Доставка се извършва в рамките на 1 до 3 работни дни. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email или по телефон, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас.

  Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

  ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. Ограда БГ не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

  Лош Добър