Избор на категория
Вашата количка

Тапа 150x150 мм

Набивна тапа за квадратен профил 150x150 мм
Набивна тапа за квадратен профил 150x150 мм
Набивна тапа за квадратен профил 150x150 мм
Набивна тапа за квадратен профил 150x150 мм
Набивна тапа за квадратен профил 150x150 мм
Набивна тапа за квадратен профил 150x150 мм

23.88 лв.
Цена без ДДС: 19.90 лв.

  Възможни варианти

  ✅ Големи складови наличности ✅ Сигурно пазаруване - поръчайте с доверие ✅ Плащане с наложен платеж или банков превод ✅ 14 дни право на връщане

  Квадратни пластмасови тапи, изработени от шприцована пластмаса, предназначени за тапи на профили. Тапата се състои от външна част, излизаща извън профила, и вътрешна част, т.нар. сърцевина, която се забива в центъра на профила. Матовата структура на горната част на тапата ѝ придава естетически издържан вид. Пластмасовите крайни капачки имат грапава повърхност, за да се предотврати надраскване при опаковане. Долната част на заготовката се състои от сърцевина и стърчащи "летвички". Когато крайната капачка се забива, ламелите се приспособяват към дебелината на стената на профила.

  Материалът, използван за производството на пластмасови капачки, е полиетилен - пластмаса с универсални възможности за приложение. Полиетиленът се характеризира с ниска степен на износване с устойчивост на корозия под въздействието на околната среда, висока стабилност на размерите дори при ниски температури, много добра химическа устойчивост и ниска водопоглъщаемост. Той е устойчив на променящите се атмосферни условия и на ултравиолетовите лъчи. Притежава и добри електроизолационни свойства. Полиетиленът е напълно физиологично инертен материал, благодарение на което е напълно одобрен за контакт с храни.

  Пластмасовите дюбели намират широко приложение в конструкции от стоманени профили, оградни системи, някои машини и съоръжения, мебели за работилници, оборудване за детски площадки и други елементи на градинската архитектура. Те се използват в мебелната, машиностроителната, електротехническата и строителната промишленост.

  Стандартни цветове: черен, сив, бял. Предлагат се капаци в други цветове.

  Доставяме до адрес и до офис на Еконт или Спиди. Доставка се извършва в рамките на 1 до 3 работни дни. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email или по телефон, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас.

  Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

  ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. Ограда БГ не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

  Лош Добър