Избор на категория
Вашата количка

Хромирана тапа фи 50 мм деб. 1.2 мм

Кръгли щепсели с хромирана плоча Zoch 50 gr. 1.2
Кръгли щепсели с хромирана плоча Zoch 50 gr. 1.2
Кръгли щепсели с хромирана плоча Zoch 50 gr. 1.2
Кръгли щепсели с хромирана плоча Zoch 50 gr. 1.2
Кръгли щепсели с хромирана плоча Zoch 50 gr. 1.2
Кръгли щепсели с хромирана плоча Zoch 50 gr. 1.2

1.50 лв.
Цена без ДДС: 1.25 лв.
  ✅ Големи складови наличности ✅ Сигурно пазаруване - поръчайте с доверие ✅ Плащане с наложен платеж или банков превод ✅ 14 дни право на връщане
  Разгледайте още: ПродуктиКръгли тапи и капачки

  Хромирани щепсели с гланцова полирана плоча от неръждаема стомана и защитени със защитно фолио.

  Характеристики: - хромирани тапи с полирана до висок гланц плоча от неръждаема стомана, - използват се в мебелната промишленост като част от метален крак за мебели. - защитена със защитно фолио ламарина,- много силно и ефективно притискане на ламарината от неръждаема стомана към крайната капачка,- сигурен монтаж във вътрешността на тръбата благодарение на използването на ъглови ребра,- хромираното покритие повишава естетиката на готовите продукти,- предлага се за избрани дебелини на стените на профилите,- не трябва да се излага на атмосферни условия.

  Приложение: мебели за магазини, крака за мебели, хромирани стойки.

  Материалът, използван за производството на крайните капачки, е полиетилен - материал с универсални възможности за приложение. Полиетиленът се характеризира с ниска степен на износване с устойчивост на корозия под влияние на напрежението в околната среда, висока стабилност на размерите дори при ниски температури, много добра химическа устойчивост и ниска водопоглъщаемост. Той е устойчив на променящите се атмосферни условия и на ултравиолетовите лъчи. Притежава и добри електроизолационни свойства. Полиетиленът е напълно физиологично инертен материал и поради това е напълно одобрен за контакт с храни.

  Доставяме до адрес и до офис на Еконт или Спиди. Доставка се извършва в рамките на 1 до 3 работни дни. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email или по телефон, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас.

  Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

  ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. Ограда БГ не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

  Лош Добър