Избор на категория
Вашата количка

Овални капачки за тръби 15x30 мм

Капачки за овални тръби 15x30 мм
Капачки за овални тръби 15x30 мм
Капачки за овални тръби 15x30 мм
Капачки за овални тръби 15x30 мм

0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.

  Възможни варианти

  ✅ Големи складови наличности ✅ Сигурно пазаруване - поръчайте с доверие ✅ Плащане с наложен платеж или банков превод ✅ 14 дни право на връщане
  Разгледайте още: Овални тапи и капачкиПродукти

  Външни капачки за овални тръби, изработени от инжекционно формована пластмаса за профилно уплътняване. Използват се като външни тапи за кръгли тръби. Използват се в мебелната и интериорната промишленост, в машиностроенето, елтехниката и строителството.

  Материалът, използван за производството на капачките, е полиетилен - пластмаса с универсални възможности за приложение. Полиетиленът се характеризира с ниска степен на износване с устойчивост на корозия под въздействието на напрежението в околната среда, висока стабилност на размерите дори при ниски температури, много добра химическа устойчивост и ниска водопоглъщаемост. Той е устойчив на променящите се атмосферни условия и на ултравиолетовите лъчи. Притежава и добри електроизолационни свойства. Полиетиленът е напълно физиологично инертен материал, благодарение на което е напълно одобрен за контакт с храни.

  Крайните капачки се използват широко в конструкциите от стоманени профили. Те се използват в мебелната, машиностроителната, електротехническата и строителната промишленост. Стандартни цветове: черен, сив, бял. Предлагат се и други цветове.

  Доставяме до адрес и до офис на Еконт или Спиди. Доставка се извършва в рамките на 1 до 3 работни дни. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email или по телефон, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас.

  Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

  ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. Ограда БГ не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

  Лош Добър