Избор на категория
Вашата количка

Хромирана тапа фи 32 мм деб.. 1.5 мм

Хромирани набивни тапи 32 gr. 1.5
Хромирани набивни тапи 32 gr. 1.5
Хромирани набивни тапи 32 gr. 1.5
Хромирани набивни тапи 32 gr. 1.5
Хромирани набивни тапи 32 gr. 1.5
Хромирани набивни тапи 32 gr. 1.5

0.00 лв.
Цена без ДДС: 0.00 лв.
  ✅ Големи складови наличности ✅ Сигурно пазаруване - поръчайте с доверие ✅ Плащане с наложен платеж или банков превод ✅ 14 дни право на връщане
  Разгледайте още: ПродуктиКръгли тапи и капачки

  Хромирани щепсели с гланцова полирана плоча от неръждаема стомана и защитени със защитно фолио.

  Характеристики: - хромирани тапи с полирана до висок гланц плоча от неръждаема стомана, - използват се в мебелната промишленост като част от метален крак за мебели. - защитена със защитно фолио ламарина,- много силно и ефективно притискане на ламарината от неръждаема стомана към крайната капачка,- сигурен монтаж във вътрешността на тръбата благодарение на използването на ъглови ребра,- хромираното покритие повишава естетиката на готовите продукти,- предлага се за избрани дебелини на стените на профилите,- не трябва да се излага на атмосферни условия.

  Приложение: мебели за магазини, крака за мебели, хромирани стойки.

  Материалът, използван за производството на крайните капачки, е полиетилен - материал с универсални възможности за приложение. Полиетиленът се характеризира с ниска степен на износване с устойчивост на корозия под влияние на напрежението в околната среда, висока стабилност на размерите дори при ниски температури, много добра химическа устойчивост и ниска водопоглъщаемост. Той е устойчив на променящите се атмосферни условия и на ултравиолетовите лъчи. Притежава и добри електроизолационни свойства. Полиетиленът е напълно физиологично инертен материал и поради това е напълно одобрен за контакт с храни.

  Доставяме до адрес и до офис на Еконт или Спиди. Доставка се извършва в рамките на 1 до 3 работни дни. В случай на забавяне, ще бъдете уведомени, чрез email или по телефон, на посочен за контакт с Вас. За въпроси свързани с доставка не се колебайте да се свържете с нас.

  Начини на плащане:

  • Плащане в брой или с карта на куриер
  • Чрез кредитна или дебитна карта при получаване на пратката

  ВАЖНО: Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест и трябва да бъдат прегледани от получателя на място в офис или в присъствието на куриер. Ограда БГ не носи отговорност за счупена или повредена стока при транспорта, установена след предаването и от куриер към получател.

  Лош Добър